flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Винесено вирок у кримінальному провадженні щодо умисного вбивства

19 квітня 2023, 13:00

 

19 квітня 2023 року вироком Здолбунівського районного суду Рівненської області визнаний винуватим у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України житель міста Здолбунів  громадянин А..

За умисне вбивство громадянки С. йому  призначено  покарання у виді позбавлення волі строком на 10 /десять/ років.

Нагадаємо, що у грудні 2020 року перебуваючи за місцем свого проживання в квартирі по вул.Шевченка в м.Здолбунів Рівненської області, засуджений А. на ґрунті особистої неприязні до гр.С., з якою раніше перебував у близьких відносинах, умисно наніс останній численні удари тупими предметами та один удар ножем внаслідок чого гр.С. померла.

 У судовому засіданні обвинувачений А. свою вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні за ч.1 ст.115 КК України визнав частково.

  Вирок суду може бути оскаржений до Рівненського апеляційного суду протягом 30 /тридцяти/ днів з дня його проголошення, а засудженому, який перебуває під вартою, у той же строк з моменту вручення йому копії судового рішення.

   З повним текстом вироку суду можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи № 562/1927/21