flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено регіональний форум"Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього"

25 травня 2017, 10:31

   У рамках Першого загальнонаціонального форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього», що проходив 22 травня у м. Києві на базі територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області  22 травня проведено регіональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього» за участю представників суддів-спікерів, прес секретарів судів, голів судів Рівненської області та представників регіональних ЗМІ.

   У форматі заходу відбувався перегляд відеотрансляції  Першого загальнонаціонального форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього» із можливістю ведення дискусії між учасниками форуму в режимі відеоконференцзв»язку.

   Під час форуму  обговорювались проблемні питання взаємодії журналістів і судів, професійно-етичні стандарти їх діяльності, особливості доступу до публічної інформації, що перебуває у володінні судів, також учасники форуму були ознайомлені з вітчизняним та зарубіжним досвідом налагодження комунікації між судами та ЗМІ.

   Перший загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього» проведено за підтримки Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України, Верховного Суду України, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, Центру демократії та верховенства права, Громадського об’єднання «Детектор медіа», Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України.